Zaštita podataka o ličnosti

Ova Izjava o zaštiti podataka o ličnosti za firmu Milsing d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 16v, 11070 Novi Beograd, PIB: 106694409, napravljena je u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br.87/2018) koji stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije", a primenjuje se po isteku devet meseci od dana stupanja zakona na snagu, osim odredbe člana 98. ovog zakona koja se primenjuje od dana njegovog stupanja na snagu.

1. Opšti podaci:

Za obradu podataka odgovorna je firma Milsing d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 16v, 11070 Novi Beograd, PIB: 106694409.
Kontakt podaci putem kojih se mogu dobiti sve informacije u vezi obrade i korišćenja podataka o ličnosti su:
broj telefona: 011 6556 359
e-mail: savet@milsing.rs
adresa: Bulevar Mihajla Pupina 16v, 11070 Novi Beograd

2. Vrste podataka o ličnosti koji se obrađuju:

Milsing d.o.o. obrađuje Vaše podatke o ličnosti koje ste nam poverili putem programa vernosti (npr Kartica 4+), putem newslettera, nagradnih takmičenja, nagradnih igara, kao i Vašeg pristanka datog u svrhu kontaktiranja radi pružanja informacija o novim proizvodima i uslugama.
Podaci o ličnosti koji se prikupljaju na osnovu programa vernosti (kartica 4+) su: ime i prezime, adresa, grad i poštanski broj, e-mail, broj telefona, godina rođenja.
Podaci o ličnosti koji se prikupljaju na osnovu Vaše prijave na Newsletter su: e-mail adresa.
Podaci o ličnosti koji se prikupljaju na osnovu nagradnih igara i takmičenja su npr. ime i prezime, adresa, e-mail adresa, broj mobilnog, broj telefona i dr., u skladu sa pravilima nagradnih takmičenja ili nagradnih igara koji se javno objavljuju na internet stranicama koje su navedene uz svako nagradno takmičenje, odnosno nagradnu igru.
Podaci o ličnosti koji se mogu prikupljati u svrhu kontaktiranja radi pružanja informacija o novim proizvodima i uslugama (promocijama, pogodnostima, vestima), u zavisnosti od Vašeg pristanka su: ime i prezime, godina rođenja, adresa, grad i poštanski broj, e-mail, broj telefona, broj mobilnog.

3. Svrha, način obrade i čuvanje podataka o ličnosti

Svi podaci o ličnosti koriste se isključivo u svrhe zbog koje su prikupljeni i za koje je dat pristanak.

Prikupljeni podaci neće se ni na koji način učiniti dostupnim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu.

Svi podaci brišu se prestankom svrhe u koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obaveza povezanih sa čuvanjem podataka o ličnosti, osim u slučaju ako je uložen prigovor na proizvod ili uslugu u roku, sve do konačnog završetka postupaka po prigovoru u skladu sa važećim propisima.

Moguće je da se umesto brisanja podaci anonimiziraju. U tom se slučaju trajno sklanjaju svi podaci povezani sa osobom.

U slučaju Vašeg odobrenja, a radi pružanja informacija o novim proizvodima i uslugama sa Vama u kontakt stupamo preko sledećih komunikacijskih kanala za koje ste nam dali pristanak:
•    Pozivom
•    SMS
•    Elektroničkom poštom (e-mail)
•    Pismeno (poštom)


4. Upravljanje pristankom za obradu podataka o ličnosti

Pristankom za korišćenje Vaših podataka o ličnosti radi ostvarivanja pogodnosti na osnovu kartice ili pristanak za kontaktiranje možete opozvati u bilo kojem trenutku.

Ako ponovno želite da date svoj pristanak, to možete uraditi na isti način kao i kod opoziva iste.

Promenu pristanka (potpuni ili delimični opoziv, odnosno ponovno davanje pristanka) možete izvršiti na način da nam se obratite putem e-maila: savet@milsing.rs ili putem pošte na adresu:  Bulevar Mihajla Pupina 16v, 11070 Novi Beograd.

Ukoliko opozovete dati pristanak, Vaše podatke više nećemo upotrebljavati u navedene svrhe, ali to može da dovede do nemogućnosti korišćenja nekih dodatnih pogodnosti koje su vezane za njih.

5. Prava korisnika

Korisnik u svako doba ima sledeća prava:

•    pravo na informaciju o obradi podataka o ličnosti;
•    pravo na povlačenje pristanka na obradu podataka o ličnosti, a čime će prestati obrada podataka o ličnosti;
•    pravo na ispravak u slučaju ako se obrađuju podaci o ličnosti koji su nepotpuni ili netačni;
•    pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje pristanka, u slučaju podnošenja prigovora, odnosno u slučajevima obrade podataka o ličnosti protivno propisima o zaštiti podataka o ličnosti;
•    pravo na ograničenje obrade u slučajevima kada je osporena tačnost podataka tokom perioda provere tačnosti tih podataka, ako je obrada podataka bila nezakonita, ali je odbijeno brisanje i umesto toga zatraženo ograničenje korišćenja podacima, ako podaci više nisu potrebni za predviđene svrhe, ali su još potrebni radi ostvarenja pravnih zahteva ili ako je podnet prigovor zbog distribucije tih podataka;
•    pravo na prenosivost podataka drugom rukovaocu obrade podataka kada je to tehnički izvodljivo;
•    pravo na podnošenje prigovora u vezi obrade podataka o ličnosti Milsingu d.o.o. ili nadležnom organu (Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti) ako se obrada vrši radi izvršenja zadataka od javnog interesa, radi izvršavanja javnih ovlašćenja ili se firma Milsing d.o.o. prilikom obrade podataka poziva na svoje legitimne interese (uključujući i profilisanje).

Ako želite ostvariti neko od navedenih prava, obratite nam se koristeći se našim podacima za kontakt iz ove Izjave.

Ako biste se nekim od navedenih prava koristili prečesto i očigledno sa namerom zloupotrebe, možemo naplatiti administrativnu taksu ili odbiti da obradimo vaš zahtev.

6. Pravila o korišćenju kolačića

Kako bi ova web stranica radila ispravno sa svim svojim funkcionalnostima kako bi mogli dalje da radimo na unapređenju stranice i poboljšanju korisničkog iskustva, potrebni su nam kolačići (eng. cookies).
Apsolutno neophodni kolačići su potrebni za navigaciju kroz Internet stranice www.naturalwealth.rs i upravljaju osnovnim funkcijama mrežnih stranica. Milsing d.o.o. prati statističku posećenost svojih stranica isključivo radi dobijanja neophodnih informacija o privlačnosti i uspešnosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics.
Kako onemogućiti kolačiće?
Ukoliko želite, možete onemogućiti čuvanje kolačića na Vaš kompjuter. Postavke kolačića mogu se kontrolisati i menjati u vašem Internet pretraživaču. Ako želite da izbrišete ili onemogućite kolačiće na svom računaru potrebno je ažurirati postavke svog Internet pretraživača.
Upravljanje postavkama kolačića
Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Mozilla Firefox: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies
Google Chrome: http://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647
Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042
Opera: http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/
Adobe (lokalno deljeni objekti (flash kolačići)): https://www.adobe.com/support/flash/downloads.html
Kako biste blokirali samo kolačiće Google Analytics, možete instalirati „Dodatak pretraživača za prestanak korišćenja usluge Google Analytics” koji pruža Google.

Newsletter
Primajte besplatno preporuke i savete o zdravom načinu života na svoj email
Zatvori

Vaša privatnost i lični podaci su nam bitni. U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se obezbedio ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vašim uređajima čuvamo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovde.

Više o Pravilima o korišćenju kolačića pročitajte ovde.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svake posete našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Sendgrid

Google analytics